HomeGemeente Leidschendam-Voorburg logo

HomeGemeente Leidschendam-Voorburg logo

Nieuws

  • Nieuwe subsidiesystematiek met meer zekerheid stap dichterbij

    Het college heeft een flinke stap gezet richting een nieuwe subsidiesystematiek voor maatschappelijke activiteiten. Continuïteit voor de inwoners, zekerheid voor maatschappelijke organisaties, meer ruimte voor maatwerk en samenwerken staan daarbij centraal. De uitgangspunten voor de nieuwe systematiek staan in de Startnotitie subsidiesystematiek maatschappelijke subsidies, die het college aan de gemeenteraad heeft voorgelegd.

  • Aardgasvrije wijk: Bekijk wanneer uw buurt aan de beurt is

    Wilt u weten wanneer uw wijk aan de beurt is om over te gaan op ‘schone energie’? Vanaf nu ziet u het op www.lv.nl/wijkenaardgasvrij. Zo kunt u de onderhouds- of verduurzamingsplannen voor uw woning hierop aanpassen.

    Webpagina aardgasvrije wijken
  • Afsluiting Vliettunnel (N14) richting A4 - 28 april tot 18 mei

    Rijkswaterstaat vervangt tussen 28 april en 18 mei de verlichting in de Vliettunnel (onderdeel N14). In deze periode is de tunnelbuis van Den Haag naar de A4 doordeweeks afgesloten, van zondag 21:00 uur tot zaterdag 06:00 uur. In de weekenden is de tunnel in beide richtingen open. In de week van Hemelvaartsdag is de tunnel open van donderdag 9 mei 06:00 uur tot zondag 12 mei 21:00 uur.

    Afsluiting Vliettunnel N14 richting A4
  • Meer nieuws