Zwembad De Fluit

Wij verwelkomen u graag in ons zwembad. Zwembad De Fluit biedt zwemplezier en leuke activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er baby-, peuter- en kleuterzwemmen, voor jongeren is er discozwemmen en voor volwassenen onder meer aquarobics, aquapilates en trimzwemmen. Of u kunt met het hele gezin vrijzwemmen in ons recreatiebad met waterglijbaan.

Wilt u het laatste nieuws automatisch in uw e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief

Wilt u meer weten over nieuwbouw De Fluit?Actueel

Wordt het weer eens tijd om te gaan sporten? Geen zin in de sportschool? Of op zoek naar iets nieuws? Probeer dan eens een van de Aquasporten in het zwembad!

De Fluit heeft enthousiaste, gediplomeerde zweminstructeurs en geeft les in kleine groepjes; veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Wij hebben een korte wachtlijst en we rekenen geen inschrijfgeld! Sinds 6 januari 2014 geven we 3 kwartiers lessen...

Zwembad De Fluit is in september gestart met zwemlessen voor de jeugd op de zaterdagmorgen.

Onlangs verscheen in het blad Sport FM, magazine voor sportorganisaties, een artikel over het veiligheidsbeleid in De Fluit in Leidschendam. Daarin stond een interview met enkele medewerkers van zwembad De Fluit. Het volgde op de gezamenlijke ondertekening door het personeel van de Fluit van de gedragscode Zwembadbranche, wat op 9 januari plaatsvond.

Meer nieuws