Zwembad De Fluit

Wij verwelkomen u graag in ons zwembad. Zwembad De Fluit biedt zwemplezier en leuke activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er baby-, peuter- en kleuterzwemmen, voor jongeren is er discozwemmen en voor volwassenen onder meer aquarobics, aquapilates en trimzwemmen. Of u kunt met het hele gezin vrijzwemmen in ons recreatiebad met waterglijbaan.

Wilt u meer weten over nieuwbouw De Fluit?Actueel

Medio januari begint in zwembad De Fluit de nieuwe doelgroep Aqua Zenz!

24 november 2014 - De nieuwbouw van Zwembad de Fluit is gestart met de sloop van het oude buitenbad. Op de plek van het oude buitenbad komt het nieuwe zwembad. Iedereen kan tijdens de bouw gewoon blijven zwemmen.

In de maand december is het zwembad een aantal dagen beperkt open. Door de feestdagen en andere activiteiten is het toch nog mogelijk om te komen zwemmen.

Wordt het weer eens tijd om te gaan sporten? Geen zin in de sportschool? Of op zoek naar iets nieuws? Probeer dan eens een van de Aquasporten in het zwembad!

De Fluit heeft enthousiaste, gediplomeerde zweminstructeurs; veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Wij hebben een korte wachtlijst en we rekenen geen inschrijfgeld! Sinds 6 januari 2014 geven we 3 kwartiers lessen...

Meer nieuws