Zwembad De Fluit

Wij verwelkomen u graag in ons zwembad. Zwembad De Fluit biedt zwemplezier en leuke activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er baby-, peuter- en kleuterzwemmen, voor jongeren is er discozwemmen en voor volwassenen onder meer aquarobics, aquapilates en trimzwemmen. Of u kunt met het hele gezin vrijzwemmen in ons recreatiebad met waterglijbaan.

Wilt u het laatste nieuws automatisch in uw e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief

Wilt u meer weten over nieuwbouw De Fluit?Actueel

Op zaterdag 27 september zijn er weer onderhoudswerkzaamheden aan ons kassasysteem. Dat betekent dat er niet gepind kan worden. Met gepast geld betalen is wel mogelijk.

Tijdens het diplomazwemmen wordt er gebruik gemaakt van een half diepbad. Uiteraard kunt u tijdens het dipomazwemmen gewoon baantjes zwemmen.

Wordt het weer eens tijd om te gaan sporten? Geen zin in de sportschool? Of op zoek naar iets nieuws? Probeer dan eens een van de Aquasporten in het zwembad!

De Fluit heeft enthousiaste, gediplomeerde zweminstructeurs en geeft les in kleine groepjes; veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Wij hebben een korte wachtlijst en we rekenen geen inschrijfgeld! Sinds 6 januari 2014 geven we 3 kwartiers lessen...

Het buitenbad blijft deze zomer gesloten.

Meer nieuws