Zwembad De Fluit

Wij verwelkomen u graag in ons zwembad. Zwembad De Fluit biedt zwemplezier en leuke activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er baby-, peuter- en kleuterzwemmen, voor jongeren is er discozwemmen en voor volwassenen onder meer aquarobics, aquapilates en trimzwemmen. Of u kunt met het hele gezin vrijzwemmen in ons recreatiebad met waterglijbaan.

Wilt u het laatste nieuws automatisch in uw e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief

Wilt u meer weten over nieuwbouw De Fluit?Actueel

Zwembad De Fluit is inmiddels 44 jaar oud en toe aan vernieuwing. In december 2011 werden twee mogelijkheden onderzocht; renovatie en nieuwbouw. Het onderzoek wees uit dat renoveren duurder is als nieuwbouw. Vervolgens is een plan voor de nieuwbouw opgesteld.

De Fluit heeft enthausiaste, gediplomeerde zweminstructeurs en geeft les in kleine groepjes; veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Uw kind kan direct starten met de zwemles en we rekenen geen inschrijfgeld! Sinds 6 januari 2014 geven we 3 kwartiers lessen...

In verband met de verbouwing van de sporthal is de ingang tijdelijk verplaatst.

Even in het midden van de week sportief bezig zijn ? Kom dan banen zwemmen in de Fluit. U kunt op uw gemak en in uw eigen tempo baantjes zwemmen.

Geen idee wat je moet doen op vrijdagavond? Zin in een feestje? Wat dacht je van discozwemmen! Kom gezellig met wat vrienden naar De Fluit en maak er een feestje van.

Meer nieuws